Posted on: august 25th, 2013 by webmaster No Comments

Arkivet er midlertidig lukket

Mørke Sogn i Gl. Tid

Mørke Sogn i Gl. Tid er dit lokale historiske arkiv. Arkivet dækker Mørke Sogn og har gennem tiden samlet materiale fra både Mørke Sogn og nærområdet.

Arkivet blev etableret i 1980, og der har siden været rigtig mange, der har hjulpet med at samle arkivalier til arkivet.

Arkivet har i dag, ligesom dengang til huse på Lindegården – den gamle skole i Mørke. Arkivet registrerer alt nyt indkommet materiale i databasen Arkibas.

Der er hele tiden stor interesse for at få ”nyt” materiale. Vi er interesseret i alle firmaer, foreninger, personer m.m., der har eller har haft tilknytning til Mørke Sogn – dog hovedsagelig papirmateriale og fotos.

Vil du gerne beholde papirer, fotos m.m., vil vi gerne låne materialet, for at scanne det, så det kan blive gemt for eftertiden. Vi kommer gerne hjem til dig og scanner billederne.

Vi har en del billeder, men vil meget gerne have mange flere. Personlige beretninger – din livshistorie eller dele af den har også stor interesse. Billederne og andre arkivalier bliver arkiveret bedst muligt for eftertiden i syrefrit opbevaringsmateriale.

Arkivet indsamler, registrerer og arkiverer historisk materiale fra Mørke Sogn og nærområdet.